Van Hanegem adviseert Feyenoord: ''Ze direct bij de nek pakken''

Van Hanegem adviseert Feyenoord: ''Ze direct bij de nek pakken''

De media leggen een enorme druk op de aankomende Klassieker. Clubicoon Willem van Hanegem hoopt vooral dat Feyenoord het eigen spel gaat spelen en wenst daarnaast vooral dat eventuele ongeregeldheden niet te veel uit de hand gaan lopen. Mocht dat wel gebeuren, dan pleit De Kromme voor harde sancties tegen zich misdragende supporters.

"Die moeten ook niet meer aankomen met het idee dat ze Feyenoorder zijn. Die hebben hier in de Kuip dan gewoon niets meer te zoeken’’, aldus Van Hanegem in de Willem & Wessel podcast van het Algemeen Dagblad. Het omstreden vertrek van Steven Berghuis naar de aartsvijand ziet hij ook niet als reden tot rellen. "Feyenoord is er niet slechter van geworden."

De nadruk zou op het spel van de Rotterdammers moeten liggen. "Ajax zit nu meer in de rats dan Feyenoord. Daar moet je gebruik van maken. Dus niet van: we gaan eerst rustig spelen. Nee, ze direct bij de nek pakken’’, zo vervolgt Van Hanegem, die ook nog aangeeft dat Feyenoord in de verloren finale van de Conference League te voorzichtig is begonnen. "Als Feyenoord toen gewoon het aanvallende spel was gaan spelen, waarin het tot dan een heel seizoen goed was geweest, had het die finale waarschijnlijk gewonnen."

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties