Van Donge & de Roo wordt Official Training Partner van Feyenoord

Van Donge & de Roo wordt Official Training Partner van Feyenoord

Feyenoord heeft Van Donge & de Roo als Official Training Partner aan zich gebonden. Na een succesvol eerste jaar als Partner van Feyenoord Vrouwen 1, en later ook van Feyenoord 1, zet het Rotterdamse havenbedrijf nu een volgende stap.

Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord, is erg blij met het partnership: ''Van Donge & De Roo is een grote naam in de Rotterdamse haven. Ik ben er heel erg trots op dat we deze grote logistieke speler aan de top van onze partnerpiramide hebben kunnen toevoegen. De haven is het achterland van Feyenoord, waar menig supporter van onze club werkzaam is. Het is dus hartstikke mooi dat het logo van een logistieke partij binnenkort op ons trainingsshirt zal pronken. We dragen hiermee niet alleen Van Donge & de Roo, maar ook een stuk Rotterdamse haven uit.''

Van Donge & de Roo heeft met dit partnership een mooie primeur te pakken door vanaf aankomend seizoen als eerste trainingspartner op de gloednieuwe trainingskleding van Castore zichtbaar te zijn. Ook zullen zij weer prijken op de trainingskit van Feyenoord Vrouwen 1. Dennis de Roo, directeur van Van Donge & de Roo, is trots op de ontwikkeling die zowel het partnership als Feyenoord zelf doormaken. ''Het gaat voor ons om persoonlijke visie en het bouwen aan een goede toekomst. Ik denk dat Feyenoord wat dat betreft een hele mooie weg is ingeslagen en die volgen we graag.’

Die mening deelt Financieel Directeur van Feyenoord, Pieter Smorenburg: ''De steun van DR Group is heel erg belangrijk voor ons in onze sportieve ambities. Met de sprong die we nu maken, kunnen we echt weer stappen zetten.'' Van Donge & de Roo, ook bekend als de DR Group, is al 46 jaar actief in de grootste Europese haven. De logistieke activiteiten bestaan uit wereldwijde containerverschepingen, het aanbieden van container bloktreinen naar Duitsland en Italië en douanezaken -en depot/terminalactiviteiten in Rotterdam en Antwerpen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties