Van der Vaart: ''Ik wil Feyenoord bijna bedanken''

Van der Vaart: ''Ik wil Feyenoord bijna bedanken''

Rafael van der Vaart heeft genoten van Feyenoord. De Rotterdammers speelden goed voetbal tegen Go Ahead Eagles in de ogen van de analist. Van der Vaart verwacht dat de ploeg van trainer Arne Slot tweede gaan worden in de Eredivisie.

''Ik vind het ongelooflijk. Die Slot, dat moet een waanzinnige trainer zijn. Die heeft iets in zijn vingers'', vertelt Van der Vaart in Studio Voetbal. ''Ze komen met 2-0 achter, maar je ziet een bepaalde rust in het team, 'het komt wel goed'. Ik denk dat Feyenoord wel tweede gaat worden.''

''Ik wil Feyenoord bijna bedanken, want ik heb echt een geweldige wedstrijd gezien. Ik heb er echt van genoten. Ze hebben goede spelers gehaald'', vervolgt Van der Vaart. Tafelgast Pierre van Hooijdonk ziet Feyenoord als derde eindigen en PSV tweede.

Fredrik André Björkan
Van der Vaart is minder te spreken over de nieuwe linksback van Feyenoord: ''Hij kan er werkelijk niks van. Ik weet niet wie hem gescout heeft, maar diegene zit er helemaal naast. De eerste tien minuten staat hij nooit open, hij speelt alleen maar terug. Slot zegt nog: ‘Ga nou diep’. Het ziet er ook niet echt uit, hij weet niet waar hij moet lopen. Technisch is hij niet heel sterk."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties