Van der Sluijs verlaat Feyenoord voor FC Dordrecht

Van der Sluijs verlaat Feyenoord voor FC Dordrecht

Joep van der Sluijs staat onder contract bij FC Dordrecht. De 22-jarige middenvelder heeft een contract getekend voor twee seizoenen met een cluboptie om zijn contract met nog een jaar te verlengen. Van der Sluijs speelde afgelopen seizoen in Feyenoord Onder 21.

''Joep heeft zich afgelopen jaar bij Feyenoord O21 zeer goed ontwikkeld en was één van de sterkhouders in een team dat zowel kampioen als bekerwinnaar is geworden. Door de nauwe samenwerking met Feyenoord is er een mogelijkheid gevonden om Joep aan de selectie toe te voegen. Wij kijken erg uit naar zijn komst bij Dordrecht'', vertelt Mark Ruijl die verantwoordelijk is voor de samenwerking tussen FC Dordrecht en Feyenoord.

Van der Sluijs kwam afgelopen zomer transfervrij over van NEC en tekende een contract tot medio 2024 met een cluboptie voor nog een seizoen. In de zomer van 2018 maakte Van der Sluijs via amateurclub DIO’30 uit Druten de overstap naar de jeugdopleiding van N.E.C. Na twee seizoenen werd hij een vaste waarde in het eerste elftal. In het promotiejaar van de Nijmegenaren stond de linkspoot in 20 officiële wedstrijden binnen de lijnen. Nu gaat de middenvelder weer aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties