Van der Gijp over 'echte spits' Dessers: "Steeds op goede plek"

Van der Gijp over 'echte spits' Dessers: "Steeds op goede plek"

Cyriel Dessers was namens Feyenoord goed voor het enige doelpunt in de eerste helft tegen Maccabi Haifa. De spits had daar echter wel enkele kansen voor nodig. Toch beviel zijn optreden analist René van der Gijp goed.

"Dessers kreeg drie honderd procent kansen", begon Van der Gijp in de studio van Veronica. "Hij staat steeds op de goede plek. Eigenlijk had hij er twee moeten maken", doelde hij op een kopbal en een schot uit de lucht. Bij de eerste deed Dessers het volgens Van der Gijp niet slecht, maar de tweede had hij moeten maken.

Ook de concurrentiestrijd met Bryan Linssen, die op de tribune zit, kwam ter sprake. "Het is meer een spits dan Linssen, een echte spits", stelde Van der Gijp. Hij stelde voor om Dessers vaker in de spits te laten starten en Linssen naar de vleugel te verplaatsen. "Als je Dessers een keer in het elftal moet brengen is het nu."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties