Van den Herik over Feyenoord: ''Ze mogen me bellen''

Van den Herik over Feyenoord: ''Ze mogen me bellen''

Jorien van den Herik heeft opnieuw aangegeven open te staan voor een terugkeer bij Feyenoord. De oud-voorzitter van de Rotterdammers wil zijn club dolgraag helpen, maar dan moet er wel gestopt worden met het project Feyenoord City.

''Ze mogen me bellen, maar als Feyenoord daadwerkelijk vastzit aan de bouw van een nieuw stadion, dan zeg ik nee'', vertelt Van den Herik in een uitgebreid interview met Quote. ''Is dat niet het geval, dan zou ik er zeker over nadenken.'' Van den Herik is kritisch op de huidige plannen en ziet liever een model waarin Feyenoord het stadion zelf volledig kan uitbaten.

''Bij het nieuwe stadion krijgt de club straks een performance fee. Als het goed gaat met de exploitatie krijgt de club misschien iets extra’s. Maar je wilt toch nooit afhankelijk zijn van de exploitatie van een stadion? En kan iemand mij kan uitleggen of becijferen waarom het goed is voor Feyenoord? Het renoveren van De Kuip kan voor de helft van de prijs en biedt dezelfde mogelijkheden als nieuwbouw.''

Lees meer over
Jorien van den Herik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties