Van den Belt hoopt komende dagen te tekenen bij Feyenoord

Van den Belt hoopt komende dagen te tekenen bij Feyenoord

Thomas van den Belt heeft een overstap naar Feyenoord nog niet uit zijn hoofd gezet. De talentvolle middenvelder van PEC Zwolle is teleurgesteld dat de clubs er op de slotdag van de winterse transferperiode niet zijn uitgekomen, maar hoopt de komende dagen een contract te tekenen in De Kuip.

Dit meldt De Stentor. Van den Belt maakt hoe dan ook het seizoen af bij PEC Zwolle, maar rekent op een zomerse overstap naar Feyenoord. De selectie van de Zwollenaren is de komende dagen vrij en de middenvelder hoopt die tijd te gebruiken om er uit te komen met de Rotterdamse club. PEC Zwolle moet dan wel meewerken.

''Ik ga ervan uit dat PEC zich aan de afspraken houdt zoals die gemaakt zijn'', vertelt Van den Belt in gesprek met De Stentor. ''Dan kan ik me daarna focussen om met PEC te promoveren en kampioen te worden. Uiteindelijk wil ik nog steeds geschiedenis schrijven met PEC.''

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties