Van den Belt gekozen tot beste speler van de KKD

Van den Belt gekozen tot beste speler van de KKD

Thomas van den Belt is woensdagavond gekozen tot de beste speler van het afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De 21-jarige middenvelder speelde een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en ontving daarvoor een beloning.

Bondscoach Ronald Koeman heeft woensdagavond tijdens het Kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie de Gouden Kampioensschilden uitgereikt. ''Thomas kwam tijdens het technisch overleg bij de KNVB ter sprake en ik was het met mijn assistent Sipke Hulshoff eens. Hij is een intelligente speler en die jongens pakken nieuwe dingen snel op. Daar wens ik hem veel succes bij.”

Van den Belt laat daarmee de andere genomineerden Apostolos Vellios (teamgenoot bij PEC), Elías Már Ómarsson (NAC Breda), Dylan Vente (Roda JC) en Emil Hansson (Heracles Almelo) achter zich. De middenvelder sluit over een paar weken aan bij Feyenoord om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties