Van Bronckhorst wint Schotse beker met Rangers

Van Bronckhorst wint Schotse beker met Rangers

Giovanni van Bronckhorst en zijn team hebben zich herpakt na de verloren Europa League finale van afgelopen woensdag. De trainer won vanmiddag namelijk de Schotse beker met Rangers ten koste van Heart of Midlothian.

Gio gaf donderdag nog aan dat hij en zijn ploeg er volledig doorheen zaten. ''Het zal moeilijk zijn om ze voor de bekerfinale van zaterdag klaar te stomen. We liggen emotioneel in puin en zijn emotioneel verslagen. Dit was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het zal niet makkelijk worden. Maar we zullen klaar zijn om de volgende finale te spelen en het seizoen met een prijs af te sluiten.''

Dat lukte dus, maar wel pas na een verlenging. Ryan Jack en Scott Wright maakten in de 94ste en 97ste minuut de enige doelpunten van de wedstrijd. De Schotse beker is de eerste prijs in dienst als trainer van Rangers voor Van Bronckhorst. Bij Feyenoord won hij een landstitel, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff-schalen.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties