Van Bronckhorst ontslagen door Rangers FC

Van Bronckhorst ontslagen door Rangers FC

Giovanni van Bronckhorst is ontslagen door Rangers FC. De club is niet tevreden over de laatste maanden en wil de tweede seizoenhelft in met een nieuwe trainer voor de groep. Van Bronckhorst wist afgelopen seizoen nog de finale van de Europa League te bereiken.

Van Bronckhorst kon de verwachtingen in het nieuwe seizoen niet waarmaken. Rangers FC werd kansloos uitgeschakeld in de Champions League en in de competitie is de achterstand op koploper Celtic FC opgelopen tot negen punten.

Het 1-1 gelijkspel tegen Saint-Mirren in het laatste competitieduel voor de WK-break was de druppel voor Rangers FC. Voorzitter Douglas Park: ''Helaas voldeden de recente resultaten niet aan onze verwachtingen en die van Gio en hebben we dit moeilijke besluit vandaag genomen.''

''Ik wil Gio bedanken voor zijn harde werk tijdens de laatste twaalf maanden en in het bijzonder voor de prestaties van het afgelopen seizoen, het behalen van de Europa Legue-finale en het winnen van de FA Cup. Iedereen bij Rangers wenst Gio alle succes in de toekomst.''

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties