Van Boekel aangesteld voor uitwedstrijd in Emmen

Van Boekel aangesteld voor uitwedstrijd in Emmen

Feyenoord neemt het aanstaande zondag als kampioen op tegen FC Emmen. Scheidsrechter Pol van Boekel fluit om 14.30 uur voor de aftrap van de laatste uitwedstrijd voor de Rotterdammers dit seizoen.

Van Boekel is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd tussen de kampioen en nummer zestien uit de Eredivisie in goede banen te leiden. De 47-jarige scheidsrechter krijgt daarbij hulp van assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Dennis Brondijk. Jesse Rozendal zal langs het veld staan als vierde official.

Van Boekel floot dit seizoen vijftien wedstrijden in de Eredivisie waarin hij 31 gele kaarten gaf en één keer een rode kaart trok. Drie keer eerder had Van Boekel dit seizoen de leiding over een wedstrijd van Feyenoord. Het competitieduel tegen Fortuna Sittard eindigde in een 1-1 gelijkspel, terwijl de bekerwedstrijden tegen PEC Zwolle en SC Heerenveen onder leiding van de scheidsrechter beide werden gewonnen.

Lees meer over
Van Boekel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties