Vader Bullaude verwacht deze week transfer naar Feyenoord

Vader Bullaude verwacht deze week transfer naar Feyenoord

Ezequiel Bullaude zal snel gepresenteerd worden als de volgende versterking van Feyenoord. Dat is ook de verwachting van zijn vader Eduardo Bullaude. Hij sprak met het Argentijnse Clarín over onder meer de transfer van zijn zoon naar Rotterdam.

Daar vertelde hij onder meer dat Bullaude op zaterdag al speler van Feyenoord moet zijn als de club het opneemt tegen FC Emmen. Het lijkt niet reëel dat hij daarmee bedoelt dat de middenvelder dan al in actie kan komen. De speler zal, net als Marcos López, Igor Paixão en eerder ook Santiago Gimenez, eerst moeten wachten op zijn werkvergunning.

"Als jongen droomde hij er al van om in Europa en in de Argentijnse nationale ploeg te spelen", vertelde de vader van Bullaude verder. Die eerste droom lijkt nu dus uit te komen voor de 21-jarige aanvallende middenvelder van Godoy Cruz. Zondag wees alles er al op dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Argentijnse club gespeeld had.

Het Argentijnse medium meent ook de verdere details van de deal te kennen. Zo zal hij het clubrecord van Godoy Cruz (dat staat op vier miljoen euro) gaan verbreken door meer dan zeven miljoen euro op te leveren, plus nog één miljoen euro aan bonussen. In De Kuip tekent Bullaude een contract tot medio 2027. Mocht hij binnen twee seizoenen al worden doorverkocht, dan ontvangt Godoy Cruz een doorverkooppercentage van tien procent.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties