Uitwedstrijd tegen PSV onder leiding van Gözübüyük

Uitwedstrijd tegen PSV onder leiding van Gözübüyük

Terwijl alle aandacht eerst nog is gericht op de wedstrijd tegen FC Groningen in de halve finale van de KNVB Beker, heeft de voetbalbond ondertussen de scheidsrechters voor speelronde 24 bekendgemaakt. De topper tussen PSV en Feyenoord staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. De wedstrijd wordt aankomende zondag om 14:30 uur afgetrapt in Eindhoven.

In het Philips Stadion wordt Gözübüyük bijgestaan door Erwin Zeinstra en Johan Balder langs de zijlijn. Als VAR zullen Pol van Boekel en Dyon Fikkert de wedstrijd in de gaten houden. Edwin van de Graaf, scheidsrechter van afgelopen weekend tegen Almere City, is de vierde official.

Gözübüyük heeft dit seizoen al meerdere topwedstrijden gefloten en de KNVB ziet in hem de juiste man om de wedstrijd tussen de nummer één en twee in de Eredivisie in goede banen te leiden. In de groepsfase van de Champions League floot de 38-jarige scheidsrechter drie wedstrijden en ook in de eerste knock out-ronde floot hij de wedstrijd tussen FC Porto en Arsenal.

De geboren Haarlemmer had dit seizoen twee keer de leiding over een wedstrijd van PSV (tegen Ajax 1-1 en FC Utrecht 2-0), daarnaast floot Gözübüyük drie wedstrijden van Feyenoord, waaronder de 0-4 overwinning in Amsterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties