UEFA staat netten voor Olympiazijde niet toe

UEFA staat netten voor Olympiazijde niet toe

Feyenoord heeft in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen AS Roma nogmaals alle opties besproken om nieuwe incidenten te voorkomen. De Rotterdammers gaan netten plaatsen langs het veld en houden ook Vak Z leeg tijdens de kwartfinale van de Europa League.

De UEFA staat echter niet toe dat er ook netten voor de Olympiazijde geplaatst worden. Het Algemeen Dagblad schrijft dat dit komt "omdat het de kwaliteit van de televisieregistratie ernstig in de weg zit, dus die symptoombestrijding is daar niet mogelijk".

Feyenoord heeft na de wedstrijd tegen Ajax straffen uitgedeeld aan diverse supporters. In totaal zijn er 25 supporters geïdentificeerd na ongeregeldheden en er zullen meerdere aanhoudingen volgen. De Rotterdammers hopen hiermee een vooronderzoek van de KNVB te voorkomen.

In 2017 heeft de KNVB namelijk geen straffen uitgedeeld aan Ajax toen Steven Berghuis met een aansteker werd geraakt vanuit het publiek. De Amsterdammers hebben toen zelf ingegrepen door vijf stadionverboden uit te delen, en dat was voor de voetbalbond reden genoeg om geen vooronderzoek in te stellen.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties