Ueda negentig minuten op de bank tijdens kwalificatieduel Japan

Ueda negentig minuten op de bank tijdens kwalificatieduel Japan

Ayase Ueda heeft in de kwalificatiewedstrijd tussen Japan en Myanmar geen speelminuten gekregen. De spits van Feyenoord kan pas na volgende week dinsdag genieten van zijn vakantie nu hij met zijn land WK-kwalificatiewedstrijden afwerkt. Ueda zag zijn teamgenoten donderdagmiddag met 0-5 winnen.

Dat Ueda geen speelminuten kreeg is redelijk opvallend, want afgelopen jaar mocht hij eigenlijk standaard minuten maken tijdens de interlandperiodes. Na zijn debuut op 18 juni 2019 kwam de Feyenoorder 25 keer in actie voor Japan en wist hij elf doelpunten te maken. Momenteel staat Japan eerste in groep B en staat dinsdag om 12:14 uur de wedstrijd tegen Syrië op het programma.

Alireza Jahanbakhsh
Ook Jahanbakhsh kwam donderdag in actie met zijn land. De aanvaller zijn contract loopt af, maar praat nog wel met Feyenoord over een mogelijke verlenging van zijn tijd in Rotterdam. "Feyenoord is in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Ik zie mezelf qua mentaliteit en fysiek op het hoogste niveau voetballen." Na de interlandperiode gaat Jahanbakhsh op vakantie om vervolgens bij terugkomst een beslissing te maken over zijn toekomst.

Ondertussen is Jahanbakhsh als aanvoerder dus wel gewoon actief met Iran, waar ook meerdere WK-kwalificatiewedstrijden worden afgewerkt. De rechtsbuiten kwam negentig minuten in actie en wist met 2-4 te winnen van HongKong. Dinsdagavond wordt er nog gespeeld tegen Oezbekistan.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties