Ueda keert door afgelaste wedstrijd terug naar Feyenoord

Ueda keert door afgelaste wedstrijd terug naar Feyenoord

De interlandperiode voor Ayase Ueda is voorbij. De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Noord-Korea en Japan van aanstaande dinsdag is afgelast. Donderdagochtend kwam de spits van Feyenoord in actie en daar blijft het bij voor de interlandperiode. Ueda keert terug naar Rotterdam.

Noord-Korea weigerde uit angst voor verspreiding van een virus dat momenteel rondgaat in Japan de wedstrijd te organiseren. Beide landen konden geen neutrale alternatieve locatie vinden, waardoor er is besloten het duel te annuleren. Het is niet bekend wanneer het duel in Groep B wordt ingehaald.

De FIFA is niet blij met de situatie en een commissie gaat beslissen of er maatregelen moeten worden genomen. Japan staat bovenaan met negen punten uit drie wedstrijden. Noord-Korea staat tweede in de groep met zes punten uit drie wedstrijden. Syrië en Myanmar behoren ook tot de groep.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties