Ueda geselecteerd voor Japan; Tsoungui debuteert in Jong België

Ueda geselecteerd voor Japan; Tsoungui debuteert in Jong België

Ayase Ueda is opgeroepen voor het nationale elftal van Japan. Bondscoach Hajime Moriyasu heeft vertrouwen in de spits van Feyenoord. Tijdens de Asian Cup was Ueda nog goed voor vier doelpunten in vijf wedstrijden.

Japan speelt de komende interlandperiode twee WK-kwalificatieduels. Op 21 maart wacht een thuiswedstrijd tegen Noord-Korea. Vijf dagen later staat de terugwedstrijd op het programma voor Ueda en zijn ploeggenoten.

Tsoungui
Oud-Feyenoorder Gill Swerts heeft Antef Tsoungui geselecteerd voor Jong België. De verdediger staat tot medio 2026 onder contract bij Feyenoord en maakt als huurling een uitstekende indruk bij FC Dordrecht.

Donderdag kwam voor Tsoungui de beloning met een eerste oproep voor het nationale beloftenelftal. België Onder 21 speelt de komende interlandperiode twee EK-kwalificatiewedstrijden. Malta is op 21 maart de tegenstander en Spanje op 26 maart.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties