'Twee clubs geïnteresseerd in Francesco Antonucci'

'Twee clubs geïnteresseerd in Francesco Antonucci'

Sint-Truidense VV en KVC Westerlo hebben belangstelling getoond voor Francesco Antonucci. De middenvelder van Feyenoord zou daardoor een transfer kunnen maken aankomende zomer. De 23-jarige Belg speelt momenteel op huurbasis voor FC Volendam en hoeft niet te rekenen op een kans in het team van trainer Arne Slot.

Antonucci heeft een doorlopend contract tot medio 2024 bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder werd in de zomer van 2021 overgenomen van AS Monaco en werd vervolgens direct verhuurd aan FC Volendam. Na een tijdelijke terugkeer bij Feyenoord werd hij opnieuw uitgeleend aan de ploeg van Wim Jonk.

Feyenoord heeft iets meer dan twee miljoen euro betaald aan AS Monaco om Antonucci aan te trekken. Momenteel wordt de marktwaarde van de middenvelder geschat op één miljoen euro. Antonucci heeft tot nu toe één wedstrijd gespeeld voor Feyenoord, als invaller tijdens het uitduel tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League.

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties