#TT | Opnieuw rechtsback gelinkt aan Feyenoord

#TT | Opnieuw rechtsback gelinkt aan Feyenoord

Bij Feyenoord ligt de focus volledig op de finale van de Conference League. Achter de schermen is technisch directeur Frank Arnesen al weken druk bezig met de voorbereidingen op de aanstaande transferwindow. De afgelopen dagen worden er door diverse media vooral rechtsbacks in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord.

Naast Milan van Ewijk en Joshua Brenet valt nu de naam van rechtsback Jens Stryger Larsen, zo schrijft Tipsbladet. De 31-jarige Deen staat op dit moment nog onder contract bij Udinese en is aankomende zomer transfervrij op te halen door Feyenoord. Larsen speelde dit seizoen elf wedstrijden in de Serie A. In 2020/2021 kwam hij nog 33 keer uit voor Udinese.

De oud-speler van Austria Wien, FC Nordsjaelland en Brøndby IF maakte in 2016 zijn debuut voor Denemarken en heeft inmiddels 47 interlands op zijn naam staan. Larsens transferwaarde werd in maart nog geschat op een bedrag van twee miljoen euro. Niet alleen Feyenoord wordt genoemd. Ook PSV en vanuit de Premier League is er belangstelling voor de ervaren verdediger.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties