Update | 'Vertrek Bozeník betreft huur met koopoptie'

Update | 'Vertrek Bozeník betreft huur met koopoptie'

Robert Bozeník heeft bijna een transfer te pakken. De Feyenoord-spits kon de afgelopen periode op veel interesse rekenen, maar is inmiddels zo goed als rond met het Portugese Boavista. A Bola meldt dat de 22-jarige Slowaak al in Portugal is en dat zijn transfer spoedig officieel zal worden.

Duidelijk was al dat er voor Bozeník geen plek zou zijn bij Feyenoord. Brentford, Ferencváros, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag werden in de afgelopen periode allemaal genoemd als mogelijke bestemmingen, maar het is uiteindelijk de nummer twaalf van Portugal die toeslaat.

Een transfersom wordt in het artikel niet genoemd. Bozeník werd in 2020 voor vier miljoen overgenomen van MSK Zilina en ligt bij Feyenoord nog vast tot medio 2024.

Update | Transfer Bozeník betreft huur met koopoptie
Volgens de Portugese journalist Pedro Sepúlveda gaat het (nog) niet om een definitief vertrek. Bozeník is inderdaad op weg naar Boavista, maar zal in eerste instantie worden gehuurd. Daarbij heeft de Portugese club de optie om hem voor twee miljoen euro definitief over te nemen. Volgens Sepúlveda is de bevestiging van de transfer in aantocht.

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties