Trauner niet aanwezig; Hancko raakt geblesseerd

Gernot Trauner moet de laatste stap zetten in zijn herstel. De verdediger van Feyenoord was vandaag echter niet van de partij tijdens de openbare training, zo meldt Feyenoordtraining.nl. Het is niet bekend waarom Trauner niet kon meetrainen.

Verder is er meer slecht nieuws te melden tijdens de openbare training van dinsdagochtend. David Hancko is geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Het is niet bekend of de Slowaak dan ook een twijfelgeval is voor aankomend weekend. Hancko kon de training op trainingscomplex 1908 niet afmaken nadat hij een tik kreeg van een medespeler.

Alireza Jahanbakhsh was vandaag helemaal niet van de partij. De 29-jarige buitenspeler krijgt vermoedelijk rust na de wedstrijd van afgelopen weekend tegen AZ. Oussama Idrissi trainde eerst binnen en werkte vervolgens een buitentraining af apart van de groep. Feyenoord speelt zondag de lastige uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties