Trauner met Oostenrijk naar EK: verdediger behoort tot definitieve selectie

Trauner met Oostenrijk naar EK: verdediger behoort tot definitieve selectie

Gernot Trauner maakt onderdeel uit van de 26-koppige EK-selectie van Oostenrijk. Bondscoach Ralf Rangnick heeft vandaag de definitieve selectie bekend gemaakt en de verdediger van Feyenoord maakt daar onderdeel van uit. Trauner kon de afgelopen oefenwedstrijd niet in actie komen, maar dat is geen reden om hem niet mee te nemen naar het eindtoernooi.

Tobias Lawal (LASK), Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach) en Thierno Ballo (RZ Pellets) hebben de definitieve selectie voor het EK in Duitsland niet gehaald. ''Het is een beslissing die voor mij niet gemakkelijk was,'' vertelt Rangnick. ''Ik vond het belangrijk om mijn redenen aan alle drie de spelers uit te leggen in één-op-één gesprekken. Dat heb ik vandaag gedaan na de laatste training.''

Oostenrijk oefent zaterdag 8 juni tegen Zwitserland. Daarna vliegt de ploeg naar Berlijn om zich voor te bereiden op de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Nederland. Of Trauner in staat is om minuten te maken, heeft de Oostenrijkse voetbalbond nog niet bekendgemaakt. Trauner sloeg een aantal trainingen uit voorzorg over en kwam ook niet in actie tegen Servië.

Trauner met Oostenrijk naar EK: verdediger behoort tot definitieve selectie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties