Trauner baalt van resultaat: "Wij hebben ze te veel kansen gegeven"

Gernot Trauner maakte vandaag tegen Sparta voor het eerst na maanden revalideren weer speelminuten voor Feyenoord. Ondanks het teleurstellende gelijkspel is de aanvoerder van de Rotterdammers wel blij dat hij weer minuten heeft kunnen maken.

"Het is natuurlijk heel lastig als je 2-0 achterkomt", begint Trauner tegenover ESPN. "Sparta heeft het goed gedaan. Ze speelden op de counter en wij hebben ze te veel kansen gegeven." Met twee punten uit twee wedstrijden is het seizoen niet zo begonnen als gehoopt. "Ik wil niet graag vergelijken met vorig seizoen, maar daar speelden we ook niet heel goed in de eerste wedstrijden, maar het lukte ons om de punten te pakken. Nu hebben we twee punten uit twee wedstrijden. Dat is lang niet wat we verwachten, dus we moeten blijven werken en geloven in onze kracht."

Na maanden van revalideren waren het tegen Sparta de eerste minuten op het veld voor Trauner. "Voor mij is het goed om terug te zijn op het veld. Het meest belangrijke is dat we het als team goed doen, en dat kan uiteraard beter. Ik voel me goed, maar ik ben pas twee weken terug bij de groepstraining dus moet nog iets fitter worden. Het was een mooie start om weer minuten te maken." Of de aanvoerder van Feyenoord volgende week in de basis start wil hij niet prijsgeven. "Dat is aan de trainer, het belangrijkste is dat we achterin stabiel zijn. We hebben ook andere spelers die dat kunnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties