Transfermarkt in Nederland is officieel geopend

Transfermarkt in Nederland is officieel geopend

De transfermarkt in Nederland is officieel geopend. Feyenoord heeft tot het einde ven de maand de tijd om de selectie te versterken. De Rotterdammers zagen Gernot Trauner en Quinten Timber uitvallen met blessures waardoor de plannen voor de winter-transferwindow zijn gewijzigd.

De afgelopen maanden werd Feyenoord vooral gelinkt aan een nieuwe nummer zes. Afgelopen zomer werd er geen vervanger gehaald voor de vertrokken Fredrik Aursnes, maar in het loop van het seizoen werd voor Arne Slot duidelijk dat er meer behoefte is aan versterking in de aanval. Volgens de trainer was het gebrek aan rendement een belangrijk reden om te kijken naar een versterking op de vleugel.

Vanwege de blessures bij Trauner en Timber zijn de plannen echter wederom gewijzigd. Slot voegt het liefst een middenvelder toe aan de selectie en een rechter centrale verdediger. Het is bekend dat Feyenoord een beperkt budget heeft waardoor er creatief moet worden gekeken naar het oplossen van het probleem in de selectie. Concrete namen zijn er nog niet in verband gebracht met een overstap naar De Kuip.

Aflopende contracten Feyenoord
Naast het versterken van de selectie moet Feyenoord ook kijken naar de huidige selectie. Feyenoord heeft zeven spelers die aankomende zomer transfervrij zijn. De Rotterdammers hebben bij Rasmussen, Bjørkan, Wellenreuther en Szymanski de mogelijkheid om een optie tot koop te lichten in het huurcontract. De spelers die komend seizoen min of meer uit hun contract lopen:

Sebastian Szymanski
Oussama Idrissi
Jacob Rasmussen
Fredrik Bjørkan
Timon Wellenreuther
Ofir Marciano
Tein Troost
Noah Naujoks

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties