Toornstra over prachtgoal: "We wisten dat daar vaak ruimte lag"

Toornstra over prachtgoal: "We wisten dat daar vaak ruimte lag"

Aanvoerder Jens Toornstra speelde zondagmiddag een hoofdrol in de 0-4 zege van Feyenoord op bezoek bij PSV. De middenvelder begon moeizaam aan de wedstrijd, maar zou uiteindelijk met twee fraaie treffers een van de uitblinkers zijn. De eerste daarvan was met afstand de mooiste van de middag.

Toornstra nam de bal uit de lucht namelijk perfect op de schoen na een voorzet van Marcus Pedersen. Na een fantastische actie koos de Noor ervoor om Toornstra op het randje van de zestien op te zoeken. "We wisten dat daar vaak veel ruimte lag, dus ik bleef wachten", verklaarde Toornstra achteraf tegenover ESPN. "Marcus legde hem goed terug en ik raakte hem lekker. Het is fijn dat je dat op zo'n moment kan doen."

"We zijn al tijden met dit proces bezig", zei Toornstra verder. "Je ziet ons steeds stappen maken en als je uit bij PSV zo kunt spelen, ben je op de goede weg." Over de krachtsverhoudingen zegt het echter nog weinig. "Het zegt dat wij vandaag beter waren, maar twee weken geleden verlies je ook uit bij Utrecht. Dat zijn stappen die we nog moeten maken, dat je zulke wedstrijden niet verliest. Vandaag was goed, daar kunnen we op voortborduren."

Lees meer over
PSV Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties