Toornstra: ''Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze''

Toornstra: ''Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze''

Ondanks het succesvolle seizoen van Feyenoord heeft Jens Toornstra geen spijt van zijn beslissing om afgelopen zomer te vertrekken. De middenvelder had de mogelijkheid om nog een seizoen in Rotterdam te blijven, maar koos ervoor om naar FC Utrecht te gaan en meer speeltijd te krijgen.

"Af en toe gaat het wel door je hoofd ja", vertelt Toornstra in gesprek met ESPN. "Maar dan weet je ook dat je waarschijnlijk niet alles had gespeeld. Voelt dat dan hetzelfde is de vraag. De kern van mijn beslissing is wel de speeltijd geweest. Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze, want ik speel hier iedere week. Iedereen wil natuurlijk een succesvol seizoen als je die overstap maakt, maar dat is het tot nu toe nog niet helemaal."

Op dit moment staat FC Utrecht op de zevende plaats in de Eredivisie, met een voorsprong van vier punten op RKC Waalwijk. Toornstra heeft al in 27 wedstrijden gespeeld en twee doelpunten gescoord. Volgens de middenvelder heeft zijn team nog steeds veel om voor te spelen. "We kunnen zeker nog voor een hogere plek strijden en de play-offs is dan het doel. Wellicht kunnen we nog Europa in."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties