Toornstra: ''Het is klote, maar we moeten het ermee doen''

Toornstra: ''Het is klote, maar we moeten het ermee doen''

In een vrij krankzinnige wedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag werd Het Legioen van de ene naar de andere emotie geslingerd. De bevrijdende 3-2 van Orkun Kökcü werd in de absolute slotseconde ongedaan gemaakt. Jens Toornstra vertelt dat dat doelpunt als een mokerslag aankwam.

"We zitten er vrij teleurgesteld bij momenteel. Er gingen teveel dingen niet goed", aldus Toornstra voor de camera van RTV Rijnmond. De middenvelder kwam ook nog terug op het opstootje in de rust. "Het explodeerde. Dan zeg je in de rust 'probeer het hoofd koel te houden en het publiek achter je te krijgen' tegen elkaar."

Het werd echter 1-2 in plaats van 2-1. "We rechten goed de rug en komen nog op voorsprong, ondanks dat je niet zo speelt als in de eerste helft. Maar je trekt 'm wel bijna over de streep. Dan is het heel erg zonde dat je het nog weggeeft." Toch is er nog geen man overboord. "Je hebt aan één goal genoeg, maar je had het jezelf wel makkelijker kunnen maken. Het is klote, maar we moeten het ermee doen. Als we ervoor zorgen dat we de goals volgende week niet zo makkelijk tegen krijgen, dan is er niet zoveel aan de hand."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties