Toornstra genoot van teamspirit: "Ook tijdens het opstootje"

Toornstra genoot van teamspirit: "Ook tijdens het opstootje"

Jens Toornstra was uitermate tevreden over hoe Feyenoord de voorbereiding heeft afgesloten. Door een late goal wonnen de Rotterdammers met 2-1 van Atlético Madrid. Na afloop kon de reserve-aanvoerder verschillende positieve punten opnoemen.

"Ik denk dat we een redelijke wedstrijd op de mat hebben gelegd", begon Toornstra zijn gesprek met ESPN met een understatement. "De goal was een goede counter, het is mooi dat we het zo kunnen afsluiten. Dit is goed voor het vertrouwen. Hiermee kunnen we verder naar donderdag."

In de eerste helft speelde Feyenoord verrassend goed tegen de landskampioen van Spanje. "We moesten tijdens de eerste helft wat wisselen in hoe we stonden, ik denk dat we dat goed hebben opgepakt. We hadden het een fase even moeilijk, maar daarna stonden we beter en zag je dat we echt als team acteren. Ook tijdens het opstootje. Ik denk dat dat goed is om te zien."

Op de vraag wat trainer Arne Slot van zijn ploeg vraagt: "Hij wil dat we fysiek dusdanig sterk zijn dat we negentig minuten lang kunnen pressen. In die zin vraagt hij veel van ons. Maar met de visie die hij heeft, de manier van spelen die hij wil zien, is het heel leuk als het goed gaat. Dan wil je graag dat extra werk erin steken."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties