Toekomst onduidelijk voor Benita: ''Eerst vakantie en dan zien we het''

Toekomst onduidelijk voor Benita: ''Eerst vakantie en dan zien we het''

Het seizoen voor Mimeirhel Benita zit er na afgelopen weekend ook op. De huurling van Feyenoord kon degradatie van Excelsior niet voorkomen. Benita speelde zondag tegen NAC Breda negentig minuten in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd. De heenwedstrijd werd met 6-2 verloren, waardoor de Kralingers verdwijnen van het hoogste niveau in Nederland.

Voor Benita is het nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. De rechtsback speelde dit seizoen 27 wedstrijden voor Excelsior en gaf daarin drie assists. Benita kende een lastige start bij de Kralingers, maar vocht zich daarna terug in de basisopstelling. Of dat genoeg is voor een kans bij Feyenoord is afwachten. ''Nu eerst vakantie en dan zien we het in juli weer,'' vertelt Benita daarover in gesprek met Voetbalzone.

Bij Feyenoord gaat er een hoop veranderen. De rechtspoot met een contract tot medio 2025 krijgt niet meer te maken met trainer Arne Slot. ''Natuurlijk weet hij hoe ik ben, wat ik kan en wat ik niet kan, maar er komt volgens mij een nieuwe trainer van Sparta Praag, had ik gelezen. Priske lijkt het te worden, dan begint iedereen weer op nul, dus moet je allemaal je ding doen op de trainingen en dan kijken we wie er gaan spelen of niet gaan spelen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties