Timber: "We hebben een beker gepakt en ik ben blij"

Timber: "We hebben een beker gepakt en ik ben blij"

De selectie van Feyenoord viert feest in De Kuip, maar Het Legioen doet dat door de hele stad heen. Het elftal van Arne Slot heeft de TOTO KNVB Beker gewonnen en dat wordt groots gevierd. In de finale was Quinten Timber een grote uitblinker aan de kant van Feyenoord en hij verschijnt als eerste voor de camera om een reactie te geven.

"Ik ben helemaal kapot", concludeert Timber direct na afloop voor de camera van ESPN. "Ik heb vandaag wel gestreden, maar eigenlijk echt als team, vooral na die rode kaart. En we begonnen niet goed in de eerste helft. Het is een finale en we verloren heel veel 50/50 duels. We zeiden in de kleedkamer direct tegen elkaar dat we veel beter konden dan dit. We hebben grote wedstrijden gespeeld."

In de tweede helft was het goed zichtbaar dat Feyenoord beter voor de dag kwam. "Dat kon je zien inderdaad. We zijn wel echt getest vandaag, maar we zijn geslaagd. Het enige wat uitmaakte is dat we die beker moesten pakken en de rest maakt mij niks meer uit. We hebben een beker gepakt en ik ben blij."

Timber zelf speelde ook een erg sterke wedstrijd. Als echte leider nam hij zijn elftal op sleeptouw. "Van mezelf vond ik het in de eerste helft niet goed genoeg. Ik zei ook tegen mijn teamgenoten dat ze me vaker konden inspelen, ook met een man in mijn rug. Ik had nog een paar keer moeten schieten en scoren, maar ik ben helemaal tevreden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties