Timber: ''Lutsharel heeft me gisteren nog juichend opgebeld''

Net als Oussama Idrissi keerde Quinten Timber terug naar de club waar het voor hem allemaal begon: Feyenoord. De Rotterdammers verbreken het transferrecord voor de middenvelder, die zelf ook erg blij is dat hij terug is. Timber was niet de enige die blij was.

"Lutsharel heeft me gisteren nog juichend opgebeld. Hij had er zin in, hij had me sowieso al een paar keer gebeld deze week. Ik speel samen met hem bij Jong Oranje, dus ik ken hem ook best wel goed", aldus Timber voor de camera van Feyenoord TV . Vanwaar de keuze voor Feyenoord? "De ambitie om mooie dingen te bereiken hier en ik heb de trainer gesproken, hij had een mooi plan. Ik wil mezelf ontwikkelen en dat kan hier goed, denk ik. Dat wil ik gaan laten zien."

Een stap voorwaarts wilde Timber binnen Nederland doen. "Ik heb er niet echt aan gedacht om naar het buitenland te gaan, ik wilde sowieso in Nederland blijven. Dan is Feyenoord een mooie stap om mezelf te ontwikkelen: een grote club, ze willen mooie dingen bereiken net zoals ik en daar wil ik aan meehelpen", zo vervolgt Timber, die in bovenstaand filmpje ook nog terugblikt op de wedstrijden die hij vorig seizoen namens FC Utrecht tegen Feyenoord speelde.

De doelstelling van Timber is duidelijk. "Als ik eerlijk ben wil ik gewoon prijzen pakken hier. Feyenoord is een grote club, er lopen goede spelers rond en dus zijn de kwaliteiten er om prijzen te pakken." De middenvelder kijkt ook nog even terug op zijn jaren in de jeugd van de Rotterdammers. "Ik heb hier zeven jaar gespeeld en ben elk jaar kampioen geworden, dus laten we die lijn doortrekken." De middenvelder geeft verder aan dat hij fit is en dat hij er heel vaak op gewezen wordt dat hij zijn broer tegen gaat komen tijdens De Klassieker.

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties