Timber kijkt uit naar belangrijke week: "Gaat leuk worden"

Timber kijkt uit naar belangrijke week: "Gaat leuk worden"

Feyenoord heeft eigenlijk een sterke wedstrijd gespeeld tegen Excelsior. Het elftal van Arne Slot creëerde heel gemakkelijk de kansen, echter duurde het lang voordat deze kansen tegen het net werden geschoten. Uiteindelijk zijn de Rotterdammers met een 2-4 overwinning op de stadsgenoten wel klaar voor de wedstrijd van aankomende dinsdag tegen Atlético Madrid, zo ziet ook Quinten Timber.

"Als je kritisch kijkt dan had ik er wel meer kunnen scoren", vindt Timber ondanks zijn doelpunt. "Bal op de lat en ik had nog een assist kunnen hebben. Prima statistieken, al beter dan vorig jaar, dus ik ben wel tevreden." Roy Makaay vraagt of hij ook meer traint op het maken van doelpunten. "Ik kom nu ook best wel vaak in die positie, maar het is ook zeker iets waar ik mee bezig ben. Ik wil belangrijk zijn voor het team en dat kan zeker met goals en assists."

"Ik denk dat we het goed doen en veel kansen creëren", vervolgt de middenvelder van Feyenoord tegenover ESPN. "Dat is positief, maar uiteindelijk maak je ze niet af en houd je ze in de wedstrijd. Dan is het de zaak om geconcentreerd te blijven en hetzelfde te blijven doen. Dat doen we in de tweede helft, waardoor je eigenlijk afstand neemt."


"Als je naar de Eredivisie kijkt, was het heel belangrijk dat we vandaag wonnen", reageert Timber over de cruciale week die te wachten staat. "Volgende week krijg je PSV-thuis en zij moeten straks nog spelen. Dus dat gaat leuk worden!" Makaay is ervan overtuigd dat als Timber zijn huidige niveau vast weet te houden, hij in maart bij het Nederlands elftal zit. "Het is nog een lange weg naar maart en er komen nog veel wedstrijden. Maar zo bekijk ik het zelf ook. Ik moet gewoon het niveau vasthouden, beter worden en dan heb ik er alle vertrouwen in dat het vanzelf komt."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties