Timber gretig: "Volgende week wil ik nog beter en nog fitter"

Timber gretig: "Volgende week wil ik nog beter en nog fitter"

Voor de eerste keer in drie maanden tijd stond Quinten Timber zondag aan de aftrap bij Feyenoord. Bij de 1-3 zege op FC Emmen deed de middenvelder een klein uur mee. Na afloop was hij tevreden met zowel die speelminuten als de wedstrijd zelf.

Dat Feyenoord zich een week eerder al tot kampioen kroonde, maakte de motivatie voor het duel met Emmen niet minder. "Je wil jezelf laten zien, presteren als een kampioen. Dan wil je gewoon winnen", begon Timber voor de camera van Feyenoord Media. "Dat hebben we ook tegen elkaar gezegd in de kleedkamer en zo zijn we naar buiten gegaan."

"Ik moet zeggen dat we prima speelden, maar we kregen één counter tegen en dat was gelijk een goal. Dan gaat het erom hoe je reageert als team. Dat hebben we goed gedaan, negentig minuten lang. Daar zijn we blij mee", aldus Timber.

Vitesse-thuis
Na de zege op Emmen wacht alleen nog de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Ook dat is voor Timber nog een belangrijke. "Ik ben blij dat ik weer gestart ben en zestig minuten heb kunnen volmaken. Ik voel zelf dat het nog een stuk beter kan, dus volgende week wil ik nog beter en nog fitter zijn. Ik hoop dat er voor mij nog genoeg aankomt."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties