Timber: ''Gaan als team laten zien wat we geleerd hebben''

Quinten Timber schoof aan bij de persconferentie en liet zijn licht schijnen over de belangrijke wedstrijd tegen Lazio Roma. De Rotterdammers moeten winnen om door te gaan in de Europa League. De 21-jarige middenvelder kijkt uit naar de kraker.

"We hebben vertrouwen in onszelf. Uiteindelijk moeten we doen waar we invloed op hebben en dat is morgen winnen met de fans achter ons. Dat kunnen we, ook met twee doelpunten verschil. Het is een finale morgen en we willen de fans laten zien dat we er klaar voor zijn", zo vertelt Timber. "Ik ben een winnaar en het team ook. We willen voor het hoogst haalbare gaan."

''Lazio heeft een goed team en dat hebben we zeker gezien in de uitwedstrijd. In de eerste wedstrijd hadden we nog niet vaak samengespeeld. Nu zie je dat we stappen maken, zo vervolgt de middenvelder. ''Ik heb er vooral heel veel zin in, hier werk je voor. Het is een mooie wedstrijd in een volle Kuip. Morgen gaan we als team laten zien wat we geleerd hebben.''

Timber was blij dat hij een paar dagen kon uitrusten. ''Weekend rust was wel fijn. We hebben een drukke periode gehad met heel veel wedstrijden. Dan is het wel even lekker om een paar dagen vrij te hebben om te herstellen en je te focussen op morgen.'' Arne Slot heeft de tijd gebruikt om een wedstrijd van PSG te bekijken. ''Wat ik heb gedaan? Ik ben vooral met familie geweest om te relaxen en herstellen.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties