Timber: ''Er alles aan doen om zondag fit te zijn''

Quinten Timber kon de wedstrijd tegen FC Midtjylland niet volledig uitspelen. De middenvelder raakte in de eerste helft geblesseerd aan zijn enkel na een stevig duel met een Deen. Timber moest daardoor in de tweede helft naar de kant.

''Nu voel ik nog pijn, maar ik ga er alles aan doen om zondag weer fit te zijn'', vertelt de middenvelder in gesprek met Feyenoord Media. De ploeg van trainer Arne Slot speelt zondag een belangrijke uitwedstrijd tegen koploper AZ. De Alkmaarders verloren zelf vanavond met 1-0 van Apollon Limassol.

Timber had het terecht gevonden als Feyenoord met een overwinning op FC Midtjylland was afgereisd naar Alkmaar. We speelden een goede wedstrijd met veel kansen en konden vooral in de tweede helft dominant voetbal laten zien. Uiteindelijk moet je vanavond winnen in eigen huis. Ik houd daarom een dubbel gevoel over aan deze wedstrijd.''

Lutsharel Geertruida
De verdediger van Feyenoord is terug van de ziekte van Pfeiffer. Hij heeft nog moeite om zijn niveau te halen en ook donderdagavond zag het er niet altijd even scherp uit. Toch was hij belangrijk, omdat Timber dankzij Geertruida meer aanvallend kon denken. ''Ik zocht vandaag meer de diepte op en daardoor wist ik uiteindelijk ook te scoren. Met Geertruida achter je kan je meer aanvallen.''