Timber: ''De groep moet elkaar nog leren kennen''

Timber: ''De groep moet elkaar nog leren kennen''

Quinten Timber raakt niet in paniek bij Feyenoord. De Rotterdammers speelden met 0-0 gelijk tegen SC Heerenveen en hadden veel moeite om de verdediging van de Friezen stuk te spelen. Timber is nuchter na afloop van de wedstrijd. De verwachtingen waren voor de aftrap hoog.

"Dat is iets van de media", vertelt Timber daarover in gesprek met RTV Rijnmond. "Wij moeten ervoor zorgen dat we gefocust blijven. We zijn nog een groep die elkaar moet leren kennen en beter moet worden. Qua restverdediging stonden we aardig. We hebben ook heel wat kansen gecreëerd. Daar kunnen we zeker positieve punten uit halen."

Heerenveen speelde met vijf verdedigers en dan moet het tempo hoog zijn. "Je weet dat dat niet makkelijk is, daarom heb je lopende mensen nodig en veel beweging in de as. Ik denk dat we daar bij momenten ook voor gezorgd hebben. Als je scoort, wordt er ook anders over gesproken.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties