Timber: ''Als team hebben we wel goed gereageerd''

Timber: ''Als team hebben we wel goed gereageerd''

Feyenoord speelde ondanks het gelijkspel een goede wedstrijd tegen FC Twente. Quinten Timber viel aan het begin van de tweede helft in en blikt terug op de wedstrijd.

"We hadden hier graag met drie punten weggegaan, dus een kleine teleurstelling overheerst nu wel", aldus Timber voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik denk dat we aan het begin van de tweede helft te veel achteruit lopen. Uiteindelijk valt die goal dan. Daar reageren we goed op en aan het eind van de tweede helft gaan wij voor die tweede goal. Dan is het jammer dat je die niet maakt, maar als team hebben we wel goed gereageerd op het tegendoelpunt. Zij hadden ook nog een grote kans uit de counter, ik ben blij dat we een goede keeper op doel hebben."

"Het is best spannend bovenin en er wordt steeds vaker van een top vijf gesproken. Al moet ik wel zeggen dat ik mezelf niet echt bezighoud met die andere teams. We hadden graag die drie punten gehaald, dat is niet gelukt en nu moeten we ons focussen op volgende week: weer een zware tegenstander en dan moeten we er weer staan." Timber kwam sneller dan verwacht terug van een blessure. "Ik heb elke dag hard gewerkt om weer terug te komen. Ik weet dat er in de media veel gezegd werd over mijn blessure, wat mij wel verbaasde eigenlijk. Ik ben blij weer terug te zijn en stap voor stap fitter te worden. Ik heb vandaag voor het eerst weer 45 minuten gespeeld, dus daar ben ik blij mee."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties