Til teleurgesteld: ''Dat viel vandaag tegen''

Til teleurgesteld: ''Dat viel vandaag tegen''

Guus Til zag Feyenoord niet goed voor de dag komen tegen Vitesse. De kracht van Feyenoord is het hoog druk zetten en de tegenstander afjagen en fouten afdwingen. Til zag dat de kwaliteit ontbrak om tot grote kansen te komen.

''Ik denk dat de eerste helft van beide kanten niet heel goed was en de wedstrijd uiteindelijk ook geen winnaar verdiende'', vertelt Til na afloop in gesprek met RTV Rijnmond. ''Na mijn goal hadden we misschien nog wel het gevoel dat we eroverheen gingen.''

De kwaliteit van druk zetten was onvoldoende, mede omdat Vitesse goed stond. "Ik vond dat dat vandaag een beetje tegenviel. In de tweede helft ging het juist beter. Ik had ook het gevoel dat we toen iets meer grip hadden op de wedstrijd. Maar dan krijg je 'm knullig tegen."

"Dan is het opboksen tegen die achterstand en krijg je een beetje wat we in de uitwedstrijd ook hadden: zij gaan - met alle recht - tijdrekken en wij raken gefrustreerd'', vertelt Til. De middenvelder is niet van mening dat de voorbereiding invloed heeft gehad op het spel van vandaag.

"Elk team heeft daarmee te maken, dus ik denk niet dat je het daaraan kunt wijten. Maar dat het een valse start is, is duidelijk." Vitesse nadert Feyenoord nu op de ranglijst en de top twee kan morgen uitlopen. "Ik denk dat we er nu precies tussenin zitten en de uitslagen van anderen daarin bepalend zijn."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties