'Terugkeer Hansson optie voor Feyenoord'

'Terugkeer Hansson optie voor Feyenoord'

Emil Hansson staat in de belangstelling van Feyenoord, zo meldt het Zweedse medium Sportbladet zaterdagmiddag. De 24-jarige buitenspeler stond eerder al onder contract bij de Rotterdammers.

Hansson heeft zich sindsdien uitstekend weten te ontwikkelen. Dat is niet alleen Feyenoord opgevallen, maar ook Eintracht Frankfurt, Udinese, FC Köln en Olympique Lyon volgen de ontwikkeling van de Noor nauwlettend.

Feyenoord nam Hansson in de zomer van 2015 over van SK Brann. Bij de stadionclub maakte hij in maart 2017 zijn officiële debuut in het eerste elftal. ''Ik was jong. Ik concurreerde met Sam Larsson en Eljero Elia. Het was best zwaar, maar leerzaam.''

Hansson maakt nu een goede indruk bij Heracles Almelo. Bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2024, met een optie voor nog één jaar. ''Ik zal er op ingaan indien het concreet wordt. Op dit moment wil ik me concentreren op mijn eigen prestaties en die van Heracles.''

Lees meer over
Hansson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties