Telegraaf: Kökcü gaat binnen 24 uur transferrecord verbreken

Telegraaf: Kökcü gaat binnen 24 uur transferrecord verbreken

Orkun Kökcü gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten, zo meldt De Telegraaf. Vandaag wil Benfica de miljoenentransfer afronden. De Rotterdammers mikken op een transfersom van veertig miljoen euro, en de Portugezen zijn bereid een groot deel in één keer over te maken.

Volgens de krant gaat het om een bedrag van ruim dertig miljoen euro, en daarnaast kan het bedrag in de toekomst nog flink oplopen door een groot percentage aan doorverkoop. Naast Nederlandse media meldt ook Record dat de transfer slechts een kwestie van tijd is en dat er enkel nog gesproken moet worden over de laatste details.

Kökcü gaat er financieel flink op vooruit. Zodra de transfer wordt afgerond, wordt de 22-jarige middenvelder zelfs de bestbetaalde speler bij SL Benfica. Kökcü heeft intern aangegeven dat hij vóór de interlandperiode van Turkije duidelijkheid wil hebben over zijn toekomst. Met deze transfer wordt Kökcü de duurste aankoop in de geschiedenis van Benfica.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties