Tegenvaller Feyenoord: Timber raakt geblesseerd

Tegenvaller Feyenoord: Timber raakt geblesseerd

Quinten Timber heeft een blessure opgelopen tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Emmen. De middenvelder van Feyenoord moest na een half uur gewisseld worden door trainer Arne Slot. Timber zocht met ondersteuning van de medische staf de kleedkamer op.

Timber werd vervangen door Mats Wieffer. De 23-jarige middenvelder is weer fit nadat hij tijdens het trainingskamp in Portugal een blessure had opgelopen. Het is nog niet bekend of de blessure van Timber ernstig is. Eerder zagen de Rotterdammers Gernot Trauner al wegvallen. Het betekent dat trainer Arne Slot er nog een zorg bij heeft richting de hervatting van de Eredivisie op 8 januari.

Slot kan na afloop van de wedstrijd nog geen duidelijkheid geven. ''Ik heb er nog niets over gehoord, maar hij verstapt zich. Da's niet zo fijn. Daarom zeg ik net dat het zo belangrijk is dat we niet alleen een eerste elf hebben. Daar maak ik me ook zorgen om, omdat er voor ons gevoel eigenlijk niets gebeurt. Dan zijn de voortekenen niet zo positief als hij er dan van de pijn toch af moet.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties