''Szymanski zal nooit meer terugkeren naar Rusland''

''Szymanski zal nooit meer terugkeren naar Rusland''

Sebastian Szymanski speelt geen wedstrijd meer voor Dinamo Moskou. Volgens Sergei Stepashin keert de 23-jarige middenvelder niet meer terug naar Rusland. Het bestuurslid van de Russische club is uitgesproken wanneer de situatie van Szymanski, die tot aan het einde van het seizoen verhuurd is aan Feyenoord, besproken wordt.

''Szymanski zal nooit meer terugkeren naar Rusland'', vertelt Stepashin in gesprek met RB Sport. ''Of hij aan Feyenoord wordt verkocht? Onder de huidige voorwaarden van de UEFA en de FIFA is het bijna onmogelijk om spelers te verkopen. We laten hem daar spelen. Hij is in alle rust vertrokken en zal voor Polen spelen, we zullen kijken.''

De stugge houding van Stepashin heeft alles te maken met het vertrek van Szymanski afgelopen zomer bij Dinamo Moskou. De Russen waren niet te spreken over de mededeling van de middenvelder. Szymanski gaf aan om principiële redenen Rusland te willen verlaten, vanwege de band tussen Polen en Oekraïne. Russische journalisten schilderden hem zelfs af als een nazi. Szymanski heeft een contract tot medio 2026.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties