Szymański, Trauner en Geertruida melden zich op trainingsveld

Feyenoord is na een trainingskamp in Portugal weer terug in Rotterdam. De ploeg van Arne Slot hervat vandaag de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op trainingscomplex 1908. Volgens RTV Rijnmond kan de trainer weer beschikken over een drietal Feyenoorders.

Sebastian Szymański is terug bij de groep nadat hij met Polen deelnam aan het WK in Qatar. De middenvelder kreeg extra vakantie en is vandaag weer begonnen met trainen. Justin Bijlow sluit later aan bij Feyenoord.

Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner hebben zich ook weer gemeld op het veld. De verdedigers konden nog niet voluit meetrainen vanwege blessures, maar zijn nu fit genoeg om aan te sluiten. De selectie traint deze week vier keer. Vrijdag 23 december staat de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma.

Danilo
De Braziliaan Danilo traint nog altijd apart van de groep. De 22-jarige spits is geblesseerd geraakt en kon daardoor ook niet meedoen in de oefenwedstrijden van Feyenoord tegen RC Strasbourg en Stade Rennais. Oussama Idrissi traint een deel mee met de groep. Mats Wieffer is zoals bekend afwezig. Het is nog niet bekend hoe lang de middenvelder moet toekijken met een blessure.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties