'Szymański terug op het trainingsveld van Feyenoord'

'Szymański terug op het trainingsveld van Feyenoord'

Sebastian Szymański is op de weg terug bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder heeft maandag de groepstraining van de Rotterdammers hervat, zo meldt 1908.nl.

Feyenoord hoopt dat Szymański zijn eerste minuten kan maken tijdens de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk op donderdag 9 maart. Al willen de Rotterdammers de Pool rustig brengen en geen onnodig risico nemen.

Szymański liep tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente een blessure op aan zijn knie. De 23-jarige middenvelder staat sinds zondag 29 januari buitenspel. Afgelopen zondag zag trainer Arne Slot de verdediger Gernot Trauner terugkeren in de wedstrijdselectie.

Justin Bijlow, Patrik Wålemark en Quinten Timber zitten in de lappenmand bij Feyenoord. De doelman heeft een blessure opgelopen aan zijn pols en traint nog niet volledig mee. Timber liet vandaag via sociale media weten alles op alles te zetten om tijdens het slot van het seizoen nog zijn bijdragen te kunnen leveren.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties