Szymanski ontvangt oproep Polen en is erbij tegen Oranje

Szymanski ontvangt oproep Polen en is erbij tegen Oranje

Sebastian Szymanski is opgeroepen voor het nationale elftal van Polen. De Feyenoorder maakt deel uit van de dertigkoppige selectie waarmee het land in september twee Nations League-duels zal spelen, te beginnen met een thuiswedstrijd tegen het Nederlands elftal.

Op 22 september krijgt Szymanski met Polen bezoek van de ploeg van bondscoach Louis van Gaal. Drie dagen later staat de uitwedstrijd tegen Wales op het programma, waarin mogelijk handhaving in League A op het spel staat. Het zijn bovendien de laatste interlands voor Polen op 22 november het WK aftrapt tegen het Mexico van Santiago Gimenez. Ook Szymanski hoopt er dan uiteraard bij te zijn, waarbij zijn overstap naar Feyenoord van afgelopen zomer hem mogelijk zal helpen.

Szymanski maakte in zijn eerste weken bij Feyenoord al veel indruk, onder meer met zijn debuutwedstrijd tegen Vitesse (twee assists) en zijn wereldgoal tegen Go Ahead Eagles. Tegen SS Lazio liep de Pool een hamstringblessure op, maar de verwachting is dat hij snel weer zal aansluiten. De interlands later deze maand lijken dus sowieso niet in gevaar te komen.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties