Szymański in wedstrijdselectie; Bijlow moet afwachten

Szymański in wedstrijdselectie; Bijlow moet afwachten

Sebastian Szymański behoort morgen tot de wedstrijdselectie van Feyenoord, zo bevestigt trainer Arne Slot vrijdagmiddag op de persconferentie. De Pool heeft gisteren en vandaag volledig kunnen meetrainen en is dus fit genoeg om als invaller binnen de lijnen te komen.

''Szymański gaat niet starten, maar een invalbeurt is mogelijk'', vertelt Slot. De trainer geeft verder een update over de selectie. Marcus Pedersen werd afgelopen woensdag tegen sc Heerenveen gewisseld omdat hij grieperig was. ''Ze hebben allemaal meegetraind. Op de jongens die er wat langer uit zijn na. Ze zijn allemaal beschikbaar en goed uit de wedstrijd gekomen.''

Wanneer Justin Bijlow inzetbaar is moet de komende weken duidelijk worden. ''Het gaat goed, hij traint wel eens mee als kaatser tijdens ene positiespel. Zijn herstel gaat wel goed van wat ik er van begrijp, maar zolang Bijlow geen keepershandschoenen aan heeft is het heel moeilijk om te bepalen hoe lang het gaat duren.'' De doelman van Feyenoord heeft een blessure opgelopen aan zijn pols.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties