Supportersvereniging werkt aan mega spandoek voor Toornstra

Jens Toornstra gaat zaterdagavond afscheid nemen van Feyenoord. De 33-jarige middenvelder speelde acht seizoenen in het shirt van de Rotterdamse club. Toornstra zag zijn kans op speeltijd afnemen en koos daarom voor een overstap naar FC Utrecht.

Supporters van Feyenoord zijn direct aan de slag gegaan om een mega spandoek te maken. FSV De Feijenoorder werkt met tientallen vrijwilligers op het voorplein van De Kuip om alles voor de wedstrijd tegen FC Emmen klaar te hebben, zo meldt RTV Rijnmond.

Trainer Arne Slot heeft er alles aan gedaan om Toornstra langer te behouden. "Ik heb de afgelopen periode veel gesprekken met hem gehad, net als andere mensen binnen de club die graag hadden gezien dat Jens zou blijven. We probeerden hem ervan te overtuigen dat hij ook dit seizoen weer veel aan spelen zou toekomen, niet in de laatste plaats omdat Fredrik Aursnes is vertrokken.''

Een basisplaats was echter minder waarschijnlijk. "Die garantie kon ik hem niet geven... Ik zeg niet dat hij bij Utrecht wel die garantie heeft, maar hij zal de inschatting hebben gemaakt dat de kans daar iets groter is. Toen hebben we de afweging moeten maken of we een speler tegen zijn zin willen behouden, het is duidelijk dat ik daar niet in geloof.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties