Supporters verzamelen zich zondag vroeg op Varkenoord

Supporters verzamelen zich zondag vroeg op Varkenoord

Supporters roepen via sociale media op om zondag vroeg aanwezig te zijn op Varkenoord. József Kiprich is de komende periode in Nederland en is aanwezig bij de topwedstrijd tegen FC Twente. Daarnaast is het de bedoeling dat de Tovenaar van Tatabánya groots onthaald gaat worden op het jeugdcomplex van de Rotterdammers.

Hoe het programma er zondag om 11:30 uur precies gaat uitzien, wordt niet bekendgemaakt, maar 'er zit wat leuks in petto aan te komen', wordt er gecommuniceerd via sociale media. Verder wordt er gezamenlijk toegeleefd naar de belangrijke wedstrijd tegen de nummer drie, FC Twente. Wanneer Feyenoord weet te winnen, zet het een grote stap richting de tweede plaats, wat recht geeft op een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

Daarnaast is het de bedoeling om Feyenoord extra te steunen, zoals het ook het geval was tegen PSV. De ploeg van trainer Arne Slot speelt naast de kraker tegen FC Twente, ook de uitwedstrijd tegen AZ in de Eredivisie en de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker ook tegen de Alkmaarders.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties