Supporters reageren positief op het nieuwe uitshirt van Feyenoord

Feyenoord heeft vandaag het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2022/2023 bekend gemaakt. De Rotterdammers spelen in het blauw met rode accenten op de schouders en op de mouw. Supporters zijn over het algemeen te spreken over het shirt van Feyenoord.

''Toen ik het shirt zag dacht ik: de auto in. Meteen kopen'', vertelt een Feyenoorder in gesprek met RTV Rijnmond. Toch is er ook kritiek te horen op het shirt. Het logo is wit en dat past volgens enkele supporters niet bij de club. ''Het logo hoort rood-wit te zijn. Dit is een gemiste kans.''

Feyenoord geeft aan dat een heel team bezig is geweest met het ontwerp en input van supporters daarbij belangrijk is. ''Voor het uittenue is er meer flexibiliteit mogelijk. Zeker omdat juist dit, nog meer dan het thuisshirt, als fashion item wordt gedragen.''

''Het ontwerp van het thuisshirt blijft altijd rood-wit en traditioneel qua uitstraling; inclusief het geborduurde full colour Feyenoord-clublogo'', aldus een woordvoerder van de club. Het uiteindelijke ontwerp wordt altijd eerst gekeurd door STICO.

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord valt bij mij in de smaak
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties