Supporters mogen binnenkort op de foto met de schaal

Supporters mogen binnenkort op de foto met de schaal

Ga ook op foto met de gloednieuwe kampioensschaal! Aankomende woensdag 24 mei opent Clubhuis Feyenoord op het Afrikaanderplein in Rotterdam haar deuren voor supporters. Dit is het allereerste moment dat de nieuwste aanwinst van Feyenoord in het openbaar te zien is voor het legioen!

Feyenoord sluit een bijzonder seizoen af op een bijzondere plek. Want dat de schaal op het Afrikaanderplein komt, is geen toeval. Het is de plek waar Feyenoord in 1908 haar eerste wedstrijden speelde. De schaal keert dus terug naar de geboortegrond van de club.

Iedereen die komende woensdag op de foto wil met de schaal is op twee momenten welkom bij Clubhuis Feyenoord: van 15:00 tot 17:00 uur en van 18:30 tot 20:00 uur. Een week later is het nogmaals mogelijk om met de trofee op de foto te gaan. Dan staat de schaal op Sportplaza Feyenoord in het Zuiderpark aan de Oldegaarde 21 in Rotterdam. De prijs staat daar eveneens van 15:00 tot 17:00 uur en van 18:30 tot 20:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties